Автомобили

(ВИДЕО) Во Кореа роботи помагаат со парикирање на коли!

Во видео кое кружи по социјалните мрежи се гледат како роботи се бутаат под коли и ги препаркираат без никаква човечка помош, погледнете!

Роботите ги произведува корејската компанија “HL Mando