Автомобили

(Видео) Како се однесува Бугарин кога ќе купи нов автомобил?

Да разјасниме, не измислуваме ништо, само пренесуваме наслов и видео кој го објавил овој корисник на Инстаграм од Бугарија.

Доаѓа дечко, те прашува на каде е некоја улица (не можеме да разбереме што прашува точно), па ти велиш:

„Да, да, го гледате тоа Порше таму? Епа мое е. А улицата ти е на скроз друга страна“.

Погледнете го видеото: