ВестиПопуларно

Ако вака Украина ја “победува” војната, тешко на украинците. Расплакаа свој војник со даунов синдром!

Ако го прашате Зеленски како му оди со војната, тој најверојатно ќе ви каже дека Украина ја добива битката против Русија, но неодамна видеа пуштени од украинците укажуваат на обратното.

Имено, станува збор за видео од член во украинската војска кој има даунов синдром, кој покажува доста ентузијазам за да помогне, но за жал не го мислат истото украинските војници. Чуден е фактот што а воопшто регрутира лица што се хендикепирани. Тие го малтретираат својот сонародник, го нарекуваат погрдни зборови, сè додека тој не падне на колена во солзи, по што исмејувањето продолжува.

Напишете коментар