ВестиПопуларно

Ај дека нема да погодите во која држава се случува ова…

На социјалната мрежа “X”, поранешен Твитер, се појави видео од мигранти кои продаваат се и се сешто на улица.

Тоа нема да биде многу чудно ако не стануваше збор за САД, која барем од гледање филмови не сме ја замислувале вака.

Областа со која управува Александрија Окасио-Кортез повеќе личи на земја од Третиот свет наспроти просперитетна американска населба, бидејќи очајните мигранти ги блокираат тротоарите продавајќи храна и облека, додека проститутките отворено бараат секс од минувачите – вклучувајќи ги и тинејџерите, пишува “Fox News”.