ВестиПопуларно

Уште еден лапсус за неповторливиот Џо Бајден

Веќе е фер да се каже дека Џо Бајден е прикаска за себе. Доколку може тој да биде претседател на САД и воедно “најмоќниот” човек на планетата, тогаш може и кој било да го постигне тоа

Нај скориот лапсус на Џо Бајден е прав бисер. Имено, тој го чита говорот кој му е напишан во кој пропагира да добие уште еден мандат како претседател.

Све оди супер, Џо може да чита. Но на крајот кога му е напишано да направи пауза во читање, тој го чита и тоа, па вели “Замислете што ке направиме понатака. Уште четири години! Пауза.”

Господинот си чита и што треба, и што не треба. Погледнете.