ВестиПопуларно

(ВИДЕО) Кој овде нема да добие срцев удар? (Не)очекуван гостин на Кардиологија

Нема да трошиме многу зборови за нашето здравство, знаеме до каде е, како е и што е.

На Твитер профилот “HaNa_Taurus666” се појави видео кое наводно е снимено на кардиологија во Скопје.

Главна улога во видеото е еден глушец кој си се шетка низ ходниците на болницата, а потоа и меѓу нозете на луѓето кои мирно седат.

Да не должиме многу, погледнете си сами: