ВестиПопуларно

(ВИДЕО/ФОТО) Гори Универзалната сала

Густ чад се издигнува утрово над Скопје и тоа може да се види од неколку локации.

Пожар избил во Универзалната сала во Скопје која се реконструира.

Реновирањето на Универзална почна пред еден месец, а надлежно со реновирањето е Министерството за култура.

Повеќе информации за причините на пожарот се уште нема.