Вести

Еден среќен ден за Руски војник

Војната во Украина трае веќе нешто повеќе од две години, а на интернет постојано читаме за огромни загуби на двете страни, посебно на украинската.

Ако може да му се верува на корисникот кој го објавил ова видео, истото е снимено во Украина, а на него се гледа тенк, наводно управуван од Руската армија. Да ја скратиме малку приказната, војникот којшто пука од автоматот тој ден може да си го земе за втор роденден, бидејќи ракета му проаѓа буквално до уво.