ВестиПопуларно

Му дале пасош со фотографија од скроз трета личност!

Фијаското со личните документи во државава проложува, особено за велешанецот Игор!

Игор Смилев тврди дека за пасош кој што го вадел со итна постапка, му була згрешена фотографијата. Наместо негова слика, имало слика од друго лице. Поради ова тој морал одново да се слика и да чека пасошот да биде изработен. Откако јавно се побуни Игор, се јавија и други лица кој им се случил истиот проблем при вадење на пасош.