ВестиПопуларно

На социјалните мрежи се простуваат од билдерот: Почина Мирко Петровски

Причината за смртта на познатиот билдер не е позната.

На социјалните мрежи веќе се простуваат од Мирко. „Сеуште сакам да мислам дека е само еден лош сон. Мирко мој, не требаше вака да не оставиш. Знам дека имаше уште многу планови зацртани и многу работи недокажани. Денес изгубив(ме) голем другар, голем спортист и татко. Couch мој, на поубаво место си секако каде конечно ќе го најдеш твојот душевен мир. Ќе те памтам како добар човек и лојален другар. Вечна ти слава Мирче мој“, напиша на Фејсбук Панчо од ДНК.

И Миа Костова на Инстаграм се прости од билдерот. „Мирно небо, coach. Еден беше. Рано, Мирче…“