Вести

Огормен Скандал Во Подземјето На Нуjорк

Верувале или не, станува збор за вистинското подземје на Њујорк поради тоа што во скоро време се најдени подземни тунели помежу синагогите на евреите.

Моментално во Нујорк, евреи буквално излегуваат од земја.

За што се користат овие тунели и со која цел се копани сè уште не се знае. До сега се уапсени повеќе од 20 евреи кој не дале да се затвораат отворите на тунелите.

Излезе и видео во која полицијата снимаше во еден од тунелите и од тоа што може да се види … тунелот е бескраен и сеуште не можат да одредат колку е долг овој тунел и до кој места оди. Интересно е што е во таканаречениот синагог на сатаната е најде крвав душек кој се претпоставува дека бил користен за сатанистички ритуали, но тоа сеуште не е потврдено.

Напишете коментар