ВестиПопуларно

Такер Карлсон во Москва за интервју со Владимир Путин?

Од кога се одвои од големите медиуми и стана сам свој газда, Такер Карлсон реди интервју по интервју со проминентни светски лидери. Меѓу другото тој сега не зависи од никого па може малце да се опушти кога е во прашање политиката.

Неколку од гостите на Такер Карлсон беа Елон Маск, Доналд Трамп, Хавиер Милеи, и ред други јавни познати лица со кој што се дискутираат проминенти теми, од цензурата на Канада, до мозочните чипови на Маск.

Но интервјуто кое што е следно се спрема да го стресе цел свет. Имено, се шпекулира дека тој е во Москва, каде што има договорено состанок со Владимир Путин.

Путин (исто така познат како нај цензурираниот човек во западот) ке има екслукузивно инртервју каде што се надеваме све ке се разјасни со мнозинството ситуации што се случуваат во светот моментално. Исто така се очекува да бидат разјаснети лошите одлуки на администрацијата на Бајден и да се види тоа од перспектива на Путин.

Интервјуто со Путин доаѓа по нападот на Америка врз Сирија и Ирак, по којшто Путин свика итен состанок да се дискутира стабилноста во регионот.

Доколку е точна оваа информација, интервјуто на Такер Карлсон и Владимир Путин ке биде ексклузивно на x.com