Животни

(ВИДЕО) Група научници отркија нов вид на змија која според професионалци е најголемата змија во светот

Проф. Фрик Вонк отиде низ амазонот и на снимка фати зелена анаконда која беше долга неверојатни 8 метри! Се верува дека ова е најголемата змија во светот!