Животни

(ВИДЕО) Мора да се види за да се поверува! Кучето навистина му е најдобар пријател на човекот!

Одење на риболов е една од ретките убавини за мажите, но кога овој рибар го фатиа нагони, мораше да ја напушти трската, а што се случи потоа останува да видите!