Животни

Кутрето Ајс од србија е новата ѕвезда на TikTok

Запознајте го Ајс, кане корсо од Србија и ѕвезда на TikTok.

Благодарејќи на својот газда, Ајс стана мегахит на балканот. Моментално има повеќе од 100 илјади следбеници, а видеата вкупно имаат собрано повеќе од 4 милиони лајкови!

https://www.tiktok.com/@canecorso_ice/video/7315098689930939654

На прв поглед, Ајс изгледа како да е спремен да те гризне и ич око да не му трепне, но всушност Ајс е многу добро дресиран пес. Се плаши од банани, правосмукалки и машинки за бричење!