Забава

Ако доставувачот кажува се што мисли…

На Инстаграм профилот “@djoksamtb” се појави видео на кое на комичен начин е прикажано што навистина мислат доставувачите на храна.

“Држи ова, дај пари. Што е ова, па каде е бакшишот?”… да не го прераскажуваме цело, ѕирнете го приложеното видео.

Сепак, според коментарите, изгледа дека на луѓето баш и не им се допаѓа овој скеч.