ЗабаваПопуларно

Бизарна игра на љубовен пар го потресе Балканот! Сакале да ги зачинат страстите во кревет и завршиле во Итна помош: Докторот не знаел што снашло кога почнал да вади работи од нив

Три мали полжави „учествувале“ во садо-мазо игрите на вљубен пар во Загреб минатата година, а за тоа слушна целиот регион.

Имено, хрватската двојка решила својата страст да ја „зачини“ со три живи полжави, така што девојката му втурнала еден жив полжав со куќички во задникот на партнерот. Меѓутоа, забавата била прекината кога полжавите едноставно се заглавиле.

Дека навистина се случил бизарниот случај докажува и наодот од Итната помош на КБЦ „Милосрдни сестри“ кој кружи на социјалните мрежи.

Имено, тие отишле во “КБЦ” откако сфатиле дека самите не можат да ги отстранат. Откако биле примени, дежурниот лекар ги засукал ракавите и се обидел да им ги извлече полжавите од задникот, но безуспешно. Потоа биле испробани други техники, како што е празнење на дебелото црево.

Сепак, ова не беше единствениот бизарен детал од нивната секс игра. Според информациите, мажот се пожалил и на „печење“ во уретрата, каде што неговата партнерка ставила пипета. Поради сето ова, побаран бил и преглед од уролог.