Забава

(ВИДЕО) Вакво нешто ни НАСА нема измислено

Америте имаат една добра и вика: „Work smart, not hard“.

Дечките што работат во градежништо можеби се едни од ретките што останаа со “машка” работа, па делот со “work hard” речиси никако не можат да го заобиколат.

Ама, можат да се обидат да си ја олеснат малку од малку работата.

Видевцево не знаеме каде е снимено, ама знаеме дека направава заслужува патент. За ова да го изведеш треба малку и “да ч’чкаш” физика.

НАСА нема напраено вакво нешто: