Забава

(ВИДЕО) Во Иран од небо паѓаат риби!

Се верува дека необичниот феномен бил предизвикан од торнадо што ги извадило рибите од морето и ги фрлило на небото, кадешто подоцна паднале како дожд.

https://twitter.com/MarioNawfal/status/1786696008748933578