ЗабаваПопуларно

(Видео вредно злато) Како изгледал сообраќајниот “хаос” во Скопје во 1986-та година?

Југовци, Фичовци, Стоедени, Лади, Голфови…Тоа може да се види на видеото објавено на профилот на “Man From Skopje” на платформата “X”.

Многу зеленила, малку возила и прекрасни луѓе од нашиот главен град. Станува збор за видео од пред речиси 40 години, односно од 1986-та година.

Ако сте биле родени тогаш, потсетете се, ако не, покажете им го на вашите родители или баби и дедовци. Видеово е злато вредно.