Забава

(Видео) Индијциве малку ја претераа со рекламава

Вака, набрзински. Индиска компанија за цемент прави реклама, да речеме малку невкусна за американскиот гледач.

Рекламата сугерира на 11.09, односно нападот на Кулите Близначки во Њујорк. Авионот се обидува да удри во кулата, но се одбива (поради квалитетниот цемент), па решава да ја заобиколи.