Забава

(ВИДЕО) Направете ја бојата која привлекува богатство: Со овој зачин ќе добиете златни велигденски јајца

Доколку сакате да пробате нешто поразлично, тогаш на овој начин ќе добиете совршени велигденски јајца од природни состојки.

Светкави јајца кои изгледаат моќно, а се направени од природни бои без хемикалии навистина ќе ве освојат.

Се верува дека златната боја привлекува изобилство и богатство и затоа вашите златни велигденски јајца нека бидат направени за среќа и богата година.

Состојки:

  • јајца;
  • куркума;
  • сол;
  • алкохолен оцет;
  • масло за јадење;
  • златен прав за колачи.