Забава

Вил Смит и Џејда Пинкет Видени На Дејт Во Малибу

Да потсетиме дека сега бившата жена на Вил Смит, Џејда Пинкет Смит кажа дека шамарот кој му го влепи Вил Смит на Крис Рок го нарекувала божјиот шамар бидејки и дала шанса да верува дека бракот со Вил Смит може да биде спасен.

Неодамна двајцата беа забележани во Јапонскиот ресторан Нобу Малибу, кој е локал претежно за познати лица. 55 годишниот оскаровец и неговата бивша жена беа забележани како пешачат еден до друг од кога искочиле од ресторанот. Интересно е да се напомене дека двајцата дојдоа посебно, а исто така и си отидоа посебно во различни автомобили

Врската на Вил И Џејда почна да се распаѓа откако во јавност се дозна дека Џејда имала односи со друг маж. Мажот за кој што станува збор е другар на нејзиниот син, Џејден.

По излегувањето од локалот не изгледаа многу затрескани еден во друг, и лицата не им изгледаа баш најсрекни, ниту пак се држеа за рака или било каков друг вид на покажување емоции.