Забава

Компанијата за крстарење во Мајами го промовира своето прво “голо крстарење”

Уникатното крстарење кое тргнува од Порт Мајами ќе има голи патници, организирано од “Bare Necessities Tour & Travel” во соработка со “Norwegian Cruise Line”.

Овој годишен настан, закажан за 2025 година, го означува првиот чартер од Мајами со “Norwegian Cruise Line”.

Кен Тиеман, главниот извршен директор на Bare Necessities, го најави 11-дневното патување, наречено “Големиот Нудистички Брод” за 2025 година на “Norwegian Pearl” на NCL. Поаѓајќи на 3 февруари 2025 година, од Мајами, крстарењето ќе посети дестинации како што се Бахамите, Сан Хуан, Порторико и Кастрис, Сент Лусија.

Додека ги промовираше своите уникатни годишни крстарења, компанијата постојано се бори против заблудата дека ова се крстарења со свингери. Тиеман повтори дека нивните пловидби се едноставно за „луѓе кои не сакаат да носат облека“.