Забава

Погледнете ја реакцијата на еден маж кој штотуку дозна дека ќе стане татко

Кога мажот ќе дознае дека ќе стане татко за прв пат, тоа е момент исполнет со силни чувства на радост и возбуда. Еден таков момент сподели и Мери Стиревалт. Таа објави видео на TikTok во кое му кажува на нејзиниот сопруг Конор дека ќе стане татко.

По десет години брак и чекање, таа беше возбудена што конечно ќе остане бремена со нивното прво бебе, а подобра реакција од сопругот не можеше да побара.

Во видеото Мери го чекаше Конор да се врати дома, а во раката имаше позитивен тест за бременост. Штом Конор ја слушна веста, почна да плаче од радост.

Прекрасниот момент трогна многу гледачи, а видеото набрзо стана вирално, собра 8,6 милиони прегледи и 1,5 милиони лајкови.