ЗабаваПопуларно

Поделена јавноста по новата жешка сцена на Џена Ортега

Џена Ортега се прослави во јавноста со нејзината улога во хит-серијата “Вендздеј” во која ја игра улогата на Вендздеј Адамс од “Adams Family”.

Додека трпеливо ја чекаме втората сезона од серијата, Џена Ортега, нормално си наоѓа и други филмски улоги.
Нејзината најнова улога е во филмот наречен “Miller’s Girl” заедно со Мартин Фриман (попознат од неговата улога во Хобитот и Господар на прстените).

Приказната на филмот се врти околу задача по литература во школо. Мартин Фриман е професорот, а секако дека студентката е Џена Ортега.

Во филмот, 21 годишната актерка се појавува во повеќе секс сцени, во едната е со друга девојка, а контрoверзната е со Мартин Фриман, нејзиниот професор кој може да се види како ја грапчи. Погледнете ги видеата подолу.

https://twitter.com/everymovieplug/status/1754144496726495734?s=20

Со оглед на тоа што Џена Ортега растеше пред очите на многумина симпатизери, логично беше реакцијата на ваква сцена да е измешана.