ЗабаваПопуларно

Пронајдена жена која скриено живеела во поткровје од маркет подолго од една година!

Во едно бизарно откритие во Мичиген, пронајдена е жена која живее во знакот на супермаркет “Family Fare” во Мидленд.

Изведувачите кои работеа на покривот на супермаркетот на 23 април налетаа на жената и нејзината импровизирана резиденција во горниот дел на знакот, во форма на триаголник.

До просторот за живеење, кој вклучуваше подови, мини биро, облека, па дури и погодности како кафемат , печатач и компјутер, се пристапуваше преку мала врата.

Полицаецот од Мидленд, Бренон Ворен, кој ја нарече жената „Нинџа на покривот“, ја истакна необичната природа на овој случај.

И покрај деталното поставување, останува мистерија како жената успеала постојано да пристапува до покривот. Според извештаите на “Associated Press” и USA Today, таа тврдела дека живее таму околу една година.

Овој необичен инцидент го привлече вниманието и на локалните власти и на медиумите, бидејќи продолжуваат истрагите за тоа како таа одржала такво незабележано присуство.