Забава

Седум мотивациски цитати кои ќе ви помогнат да го започнете денот со крената глава

Да не ве давиме со кратка содржина, и веднаш да се “префрлиме на работата”.

“Темнината не може да ја изгони темнината: само светлината може тоа да го стори. Омразата не може да ја изгони омразата: само љубовта може тоа да го стори.” — Мартин Лутер Кинг Јуниор.

“Најголемата слава во живеењето не лежи во тоа да никогаш не паднеме, туку да се кренеме секој пат кога ќе паднеме.” — Нелсон Мандела.

Останатите погледете ги во постот!