ЗабаваПопуларно

(ФОТО) Погледнете ја куќата на Лука Дончиќ вредна 2.7 милиони долари

Покрај фактот што Лука Дончиќ е еден од најдобрите играчи во НБА лигата, тој исто така има и убава куќа!

Во 2020 година, Дончиќ одлучи да купи куќа вредна 2.7 милиони долари во Престон Халоу, Далас.

Куќата е изградена во 1984 година но била реновирана во 2007. Големината на плацот изнесува 5225 квадратни метри!