ЗабаваПопуларно

Ја памтите ли Соња Реј од Млади Бунтовници? Еве како изгледа денес на 59 години!

Катерин Фулоп, или позната во Македонија како Соња Реј денес наполни 59 години, но нејзиниот изглед не укажува на тоа!