ЗабаваПопуларно

Џо Бајден забележан во нови патики “против паѓање”

Тимот на Бајден со нов обид да го задржи својот кандидат на нозе. Наместо кондури, тој носи патики, ама со “потпора”

За тие што го гледале Џо Бајден повеќе од еднаш ви е јасно дека рамнотежата му е на доста сомнително ниво! Но изгледа решениете за Бајден да остане на нозе се нови патики!

Патиките за кој што станува збор се таканаречени “лајфстајл” патики од “Hoka” кои што се дизајнирани за максимален комфорт и подршка во при одење и трчање.

Моделот што го носи Бајден се вика “Hoka Transport”, кои имаат меѓу голем ѓон и поголема стабилност, што ке му биде од голема помош на Бајден со оглед на тоа колку пати има паднато пред камерите.

https://twitter.com/MalcolmDavisGA/status/1769160439735210195?s=20

Иако Џо направи страшна реклама за “Hoka” патиките, јавноста веднаш се побуни по промената на патики на Џо тврдејки дека “ако неможе да оди во кондури, зашто мислите дека може да ни ја претставува државата?”

“Hoka Transport” моментално држат цена од 175 долари.