ПопуларноТехнологија

Apple Vision Pro конечно на продажба во Америка

Apple Vision Pro од 2ри Февруари е веќе достапен во секој Епл стор како и е на епл онлајн стор.

Apple Vision Pro е спацијален компјутер кој го трансформира начинот на кој што луѓе соработуваат, се поврзуваат, и скрос ја менува интеракцијата која што ја имаме со нашите смарт телефони.
Новиот уред со контролира со очи, раце и глас и има бесконечно многу можности кој со тек на време ке ни бидат достапни.


Еве неколку од најинтересните и најчудните употреби на Apple Vision Pro во трите дена што постои.

Еве и некои посмешни примени на уредот во јавност!

https://twitter.com/TobiMuelhauser/status/1753858623216709668?s=20