ПопуларноСелебрити

Вереничкиот прстен на Меган Фокс направен да нанесува болка доколку се извади

Се чини дека Меган Фокс потврди дека нејзината свршувачка со Maшин Ган Кели е откажана, што значи дека можеби останала со прилично повредне прст

Актерката и раперот првпат почнаа да се забавуваат во 2020 година, пред да ја објават свршувачката во 2022 година.

Но, во неодамнешното појавување на подкастот “Call Me Daddy”, беше кажано дека тој бил отпуштен минатата година.

И секој кој ја пратеше лудата врска може да се сети дека свршеничкиот прстен на Фокс е дизајниран да предизвика физичка болка при соблекувањето.

Машин Ган Кели го дизајнираше на прилично специфичен, мрачен начин.

Ѕвездите објавија дека се вериле со видео од нивното запросување споделено на социјалните мрежи – а Фокс дури додаде дека си пиеле крв како „ритуал“.

Да, митралезот Кели го дизајнираше на прилично специфичен, мрачен начин.

Ѕвездите објавија дека се вериле со видео од нивното запросување споделено на социјалните мрежи – а Фокс дури додаде дека си пиеле крв како „ритуал“.

Зумејќи како таа рече да, МГК сподели клип од прстенот со огромен дијамант и смарагд еден до друг – секој од нивните родени камења.

Пресреќна, Фокс рече да, по што Кели сподели клип од прстенот со огромен дијамант и смарагд еден до друг – нивните родни камења.

Во интервју за Vogue, раперот рече: “Концептот е дека прстенот може да се расклопи за да направи два прстени.”

„Кога е заедно, се држи на место со магнет. И тогаш формира нејасно срце. И го гледате ова токму овде? Бендовите се всушност трњa.”

„Значи, ако се обиде да го соблече, боли.”