Селебрити

(ВИДЕО) Сите мислат дека е таа: Познатата актерка откри дали принцот Хари ја изгубил невиноста со неа

Приказната која, меѓу другите, исто така го привлече вниманието е таа во која принцот Хари откри дека невиноста ја изгубил со актерка постара од него и дека сето тоа се случило на ливада зад паб.

Иако не откри ништо повеќе за оваа жена освен дека имале „кратка врска“, луѓето некако заклучиле дека се работи за актерката Елизабет Харли, а таа сега тоа го демантираше.

„Тоа беше смешно. Рече дека е Англичанка, постара од него и тоа се случило во Глостер и луѓето некако претпоставуваа дека сум јас. Беше апсурдно“, рекла таа како гостин во една емисија, пренесува „People“.

Харли исто така нагласи дека никогаш не го запознала принцот Хари, што ги прави овие приказни уште поапсурдни.