Селебрити

Кање Вест прашан многу необично прашање, а одговорот е уште по необичен!

Вест гостуваше на поткастот на Џастин Лабој “The Download” кое траеше еден час но едно прашање кое што го одговори Кање кружи по социјалните мрежи.

Кање беше прашан “Доколку сте ти и жена ти во кревет, која друга жена би сакал да ви се придружи?”

По краток момент на мислење Кање одговори “Мишел Обама!”

Меѓудрогото исто така зборесе и за рап индустријата, поточно по Дрејк. За Дрејк тој кажа “Секој стих во неговите песни е вештачки. Неговите песни не значат ништо!”