Селебрити

Кендрик Ламар во новата песна го набеди Дрејк дека има ќерка која што ја крие од светот

Моменталната хип-хоп сцена е полна со драма откако Кендрик Ламар и Дрејк непрекинато си фрлаат навреди еден кон друг на дневна база.

Во неодамнешна објава на Кендрик Ламар за песната “Meet the Grahams”, меѓу другото, тој го набеди Дрејк дека имал ќерка која ја чува во тајност.

Во песната на Ламар има дел каде што кажува “Лажеше за син ти, лажеше за ќерка ти”

Добро е познато тука Дрејк е татко на само еден син, но ова ги поттикна социјалните медиуми да почнаат да “копаат” околу можноста дека Дрејк можеби има и ќерка.

Откако Дрејк слушна за гласините, се огласи на Инстаграм кажувајќи дека да ги негира гласините.

“Чекајте малце, дали може некој да ја најде мојата скриена ќерка и да ми ја донесе?”

Сега се поставува прашањето, дали Кендрик Ламар лаже, или можеби знае нешто што другите незнаат.