ПопуларноСелебрити

Куаво жртва на дрска одмазада од страна на Крис Браун

Крис Браун неодамна се најде во конфронтација со Куаво од групата Мигос па одлучи да му се одмазди на начин кој го започна Фифти сент со Џа Рул

Расправијата е започната одприлика во 2017та година, и причината за расправија меѓу двајца мажи е јасна…. жена. Станува збор за една од бившите девојки на Крис Браун, Каручи, која 2 години после раскинувањето на врската со Браун, стапила во врска со Куаво.

Имено, Крис Браун отиде чекор подалеку од Фифти Сент со тоа што го купи СИТЕ билети од настапот на Куаво со цел да биде празно на настапот.

Сеуште не е потврдено дали делото е всушност на Крис Браун, но во моментиве нема друга опција…