Селебрити

“Не би ги имал тие с*ања ако мама не го покаже задникот!” – Ѕвездата од сопранови си ја правда кариерата пред својот син

Дреа де Матео не отстапува кога нејзиниот син, Вејлон, се соочил со неа за нејзината кариера на OnlyFans откривајќи како нејзината победничка расправија веднаш го става на негово место.

Ѕвездата од „Сопранови“ го нарекува своето 12-годишно дете „алчно копиле“ и таа го потсетува на сите луксузи во кои тој ужива кога ќе го спомене нејзиниот контраверзен начин на правење пари.

Дреа се сеќава дека еднаш го прашала: “Дали ти се допаѓа таа јакна што само ме замоли да ти ја купам? Ти се допаѓаат сите работи што ги сакаш што те прават среќен? Ти се допаѓа новиот компјутер за којшто молеше за Божиќ? Затоа што не би имал тие с*ања ако мама не го покаже задникот!“

Таа вели дека љубовта на нејзиниот син за пофините работи во животот значи дека нејзиното објаснување брзо го замолчува.

Дреа вели дека дијалогот со децата не е толку шокантен бидејќи таа и нејзините деца се искрени во нејзиното домаќинство. Советот што таа му го даде на Вејлон за тоа како да се справи со потенцијалното малтретирање поради нејзината ОФ страна, велејќи дека му рекла: „Ако тие кажат нешто, кажи “тие ц*циња ме хранеа кога бев мало бебе, и тие  сеуште ме хранат сега’“.

Безбедно е да се каже, OnlyFans беше спас за Drea во тешки времиња. Во рок од 5 минути од отворањето на нејзината сметка — за која наплаќа 15 долари месечно таа го спаси својот дом од запленување.