Селебрити

Пукотници во куќата на Дрејк, едно лице е со тешки повреди

Лице од обезебдувањето кој работел во замокот на Дрејк Бридл Пат во Торонто бил тешко повреден во пукање пред резиденцијата, соопшти полицијата.

Жртвата е тешко повредена по истрелот и итно е пренесена во болница со сериозни повреди, но неговиот живот не е во опасност како што кажува полицијата.

Полицијата не можеше да каже дали Дрејк бил дома во моментот на пукањето.

Инспекторот на случајот им изјави на новинарите на местото на настанот дека осомничениот или осомничените вклучени во пукањето побегнале од местото со возило, чиј опис не е објавен од полицијата.

Инсп. Пол Кравчик им изјави на новинарите на местото на настанот дека осомничениот или осомничените вклучени во пукањето побегнале од местото со возило, чиј опис не е објавен од полицијата. Инспекторите во моментов ги прегледуваат видео снимките од инцидентот, рече тој.

Полицијата е во контакт со тимот на Дрејк и инспектрот рече дека тие соработуваат со истрагата.