Селебрити

(ФОТО) Девет најзгодни турски актери по кои жените полудеа

Нивното појавување на малите телевизиски екрани, ги остави избезумени девојките ширум светот.

Овие турски актери важат за едни од најзгодните и најубавите.

1. Бурак Озчивит

2. Мурат Јулдирим

3. Џан Јаман

4. Арас Булут Инемли

5. Кенан Имирзалиоглу

6. Еркан Петекаџа

7. Халит Ергенч

8. Губреј Илери

9. Бариш Ардук