Спорт

Во Русија, борец одлучи да ја шутне девојката што најавува рунди, еве што се случи потоа

Неодамна имаше контроверзен настан од Ирански борец во руската боречка промоција “Hardcore”

Имено, борецот Али Хејбати од Иран не сакаше да кружат полу-голи девојки кој ја најавуваат следната рунда бидејќи според него, таа била облечена во облека која му ја навредува религијата.

Хејбати одлучил да ги земе работите во свои раце па одлучи нежно да ја клоцне девојката по задникот со цел побрзо да искочи од октагонот.

Овој потег дефинитивно не им се допадна на русите кои веднаш по борбата реагираа.

https://twitter.com/ClownWorld_/status/1782466560441057298

Тој не само што ја загуби борбата, туку си изеде и фино ќутече а како капак, доби доживотна казна од спортот.