Спорт

Ибра повторно направи шоу на Санремо, овој пат со музика од Лепа Брена

Популарниот Ибра повторно беше специјален гостин на водителот Амадеус, но овојпат се појави на сцената во Арсистон театарот пред исполнет капацитет и со една мала промена.

Организаторите на Сан Ремо во 2021-ва година го најавија Златан со стариот хит на Нада Топчагиќ “Јутро је”, но овојпат беше пречекан со песна од Лепа Брена.

„Луда за тебе“ свиреше во театарот, а Ибра во свој стил доминираше пред камерит на сцената.

Ако не ја познавте по музиката, еве ви ја и песната.