ПопуларноСпорт

Мајк Тајсон повторно во боксерскиот ринг!

Мајк Тајсон ќе со бори против Џејк Пол на 20ти Јули!

Веќе долго време има шпекулации дека ке има борба помеѓу Тајсон и Пол, но на никого не му се веруваше бидејќи постои огромна разлика во возраст. Џејк Пол има 27 години, додека Мајк Тајсон има 57!

Вестите први беа најавени од Мајк Тајсон, по што сите почнаа да објавуваат! Сеуште не е познато колку пари ке добијат двајцата борачи.

Тепачката ке биде на 20ти Јули во AT&T Стадиум во Арлингон, Тексас. Преносот ке биде ексклузивно на Нетфликс!