Спорт

Најлошо изведениот пенал што го имате некогаш видено

Во вчерашниот натпревар на Осасуна и Валенсија беше изведен од најлошите пенали на сите времиња

Во натпреварот во кој Осасуна губеше 1-0, хрватскиот интернационалец Анте Будимир имаше шанса да го изедначи резултат во 98ма минута од пенал.

Но што се случи потоа го подложи Будимир на “ремет” од целиот свет

Дали ова класифицира како “паненка” не е баш јасно, но сигурно е дека не сме виделе полошо изведен пенал долгоо време

Дали сеуште ќе изведува пенали после ова останува да видиме