Технологија

(ВИДЕО) Ни робот неможе да издржи 20 часа непрекината работа а не па човек!

Магацински робот кој има функција да прима и предава нарачки колабираше откако кутрото роботче работеше 20 часа без пауза

Видеото беше прегледано и од Илон Маск, кој ја прифати веста за роботот со натажено смајли.