Технологија

(ВИДЕО) Новиот робот Астрибот ќе ви ги здипли алиштата, ке пушти правосмукалка дури и ќе ви наточи вино!

Кинеската роботска индустрија штотуку означи импресивен скок со откривањето на новиот хуманоиден робот, Astribot S1.

Целосно автономниот робот, развиен од Stardust Intelligence, ги редефинира стандардите за брзина, прецизност и функционалност.

Да видиже како ова чудо управувано од вештачка интелигенција би преобликувало различни сектори со неговите неверојатно човечки способности