Технологија

(Видео) Непознат летечки објект се појави над Арлингтон, Тексас за време на целосното затемнување на сонцето

Додека во Тексас се чекаше целосното затемнување на сонцето, на снимка беше фатено НЛО како што пренесуваат американците. Чудно како секогаш непознатите објекти летаат над САД. Еве ја снимката па одредете сами дали станува збор за вистина или монтажа.

На смиката НЛО-то едноставно исчезнува во облаците.