Хороскоп

Астролозите се согласни: Ова се идеални датуми за венчавка во 2024-та, ќе ви донесат среќа и хармонија

Астролозите тврдат дека некои датуми во 2024 година се идеални за венчавка, ветувајќи долготраен и среќен брак.

Според нивните тврдења, периодите кога планетите Венера и Јупитер се во хармоничен аспект, носат посебна магија и хармонија во љубовните врски.

Кога Венера, планетата на љубовта и убавина ќе се здружи со Јупитер, планетата на проширувањето и среќата, тоа носи благосостојба, радост и страст.

Ова особено се случува кога Венера престојува во својот природен дом, во знакот на Бик каде се чувствува особено добро. Браковите склопени во текот на овој период вообичаено се збогатени со стабилност и убавина.

Според астролозите, еве неколку исклучително среќни датуми за венчавка во 2024 година:

  • Од 3 до 5 јуни: Овие денови носат средба на Венера и Сонцето, што симболизира почеток на нови љубовни патишта збогатени со оптималност и јаснотија. Ова е период кога партнерите блескаат заедно, делувајќи како вистинска светлина еден на друг.
  • Од 3 до 16 септември: Венера престојува во Вага, својот втор дом, а Месечината е во фаза на раст. Овој период поттикнува рамнотежа, праведност и комуникација во врската. Партнерите се грижат еден за друг, поддржувајќи го растот заедно и ветувајќи трајна љубовна среќа.

Овие датуми се само некои од поволниот период за венчавка во 2024 година според астролошките толкувања, ветувајќи долг и среќен брак за оние кои ќе се одлучат својот животен пат да го започнат во тие временски рамки.