БИК (20. IV – 20. V)

Среда, 17 јули 2024

На работа ве очекуваат големи можности за дополнителна заработка, но внимавајте со инвестициите, предупредува дневниот хороскоп. Внимавајте на љубоморни сцени, партнерот не е задоволен. Семејството ви предизвикува стрес, фокусирајте се на решавање на конфликти. Внимавајте на исхраната.