ВОДОЛИЈА (20. I – 18. II)

Среда, 17 јули 2024

Успехот на работа доаѓа како резултат на напорна работа, но држете се настрана од пријателите кои ви одземаат време. Економската состојба денес е силна, има можност да се купи помал имот или автомобил. Брачните парови уживаат во среќата, а љубовниот живот на слободните се подобрува, вели дневниот хороскоп.